Ga naar Galerie Beeldkracht, Groningen
Enter here the English Gallery page
Klicken Sie hier für die deutsche Galerie Seite
Start Galerie Beeldkracht

Galerie Beeldkracht is een kunstgalerie voor hedendaagse kunst en sinds 1996 gevestigd in de provincie Groningen.

Ga naar de faxcebookpagina van Galerie Beeldkracht voor het laatste nieuws
TERUG HOME-NL GALERIE KUNSTENAARS AGENDA SERVICE CONTACT DASHBOARD LINKS

Begin hier Top pagina Terug Hoofdmenu Volgende
Overzicht Diensten en Services Galerie Beeldkracht

- Advies bij u thuis of op uw kantoor
- Kunstverkoop - Kunst van goede kwaliteit
- Kunstkoopregeling
- Kunstbemiddeling bij kunst in opdracht 
- 'Kunst op zicht' regeling Galerie Beeldkracht
- Kunst lenen bij Galerie Beeldkracht
- Lijstenmakerij voor schilderijen
- Kunst in bedrijf - Galerie Beeldkracht
- Op zoek naar een origineel of kunstzinnig cadeau?
- Art & Wellness - ontspannende klassieke massage in de galerie
Advies bij u thuis of op uw kantoor

Het is bekend een kunstwerk beÔnvloedt de sfeer en uitstraling van het interieur. Goed passende kunst speelt ook een rol. Galerie Beeldkracht geeft u graag advies. Tijdens een bezoek aan uw bedrijf of woning onderzoeken wij samen met u wat u echt mooi vindt en welke kunst goed in uw interieur past. Wij vormen ons daarbij een beeld van de ruimte, het licht en de inrichting. En alle andere factoren die een rol kunnen spelen, zoals kunstwerken, die u misschien al bezit, niet te vergeten uw smaak en uw eventuele interieur wijzigingsplannen voor de toekomst. Het is daarbij onze taak om te overzien welke essentiŽle details van uw interieur een rol spelen. We kijken naar de toegepaste kleuren, de stijl van het meubilair en de verlichting, de vloer, wanden en kozijnen, hoogte en breedte van de muren. Galerie Beeldkracht heeft ruime ervaring en succes met het inrichten van particuliere woningen, maar ook met het inrichten van bedrijfsruimten en kantoren met hedendaagse beeldende kunst.

Wilt u van een aantal door u geselecteerde kunstenaars de kunstwerken eerst eens bij u thuis zien? Bijvoorbeeld omdat u twijfelt over de geschiktheid van de afmeting van het kunstwerk? Wij komen graag en zonder verplichtingen van uw kant met een aantal kunstwerken van uw keuze op bezoek. Wij weten uit ervaring, dat het prettig is het kunstwerk te kunnen zien op de bedoelde plek en het kost u niets. Bel voor informatie of een afspraak met Galerie Beeldkracht, telefoon 0597-591068, van woensdag en zaterdag tussen 10 tot 18 uur. U kunt specifieke wensen ook kenbaar maken via het Interesse Formulier.
 
Kunstverkoop - Kunst van goede kwaliteit

Galerie Beeldkracht vertegenwoordigt Nederlandse en buitenlandse kunstenaars van grote reputatie. Kwaliteit is het sleutelwoord bij de samenstelling van de collectie, zoals die blijkt uit het vakmanschap, bezieling en visie van de kunstenaar. De collectie van Galerie Beeldkracht bestaat uit schilderijen, sculpturen van brons, steen en glas, grafiek en keramiek in verschillende stijlen en verschillende genres.
Galerie Beeldkracht heeft tijd en aandacht voor de serieuze kunstverzamelaar, maar ook voor iedereen die gewoon een mooi aansprekend schilderij zoekt voor in zijn woon- of slaapkamer. De ervaren en deskundige galeriehouders geven ook advies als het er om gaat om in beeldende kunst te investeren. De door u aangeschafte kunstwerken worden kosteloos bij u thuis bezorgd. Zie tevens de pagina schilderijen verkoop. U kunt bij de galerie zelf pinnen en een kunstwerk aanschaffen via de Nationale Kunst Koop regeling.
  
Kunstkoopregeling  
  
Galerie Beeldkracht heeft een kunstkoopregeling, deze voorziet in de mogelijkheid een kunstwerk aan te schaffen via een renteloze betaling in termijnen. Er wordt geen rente en er worden geen extra kosten berekend. De regeling is van kracht bij de aankoop van alle bestaande schilderijen en sculpturen uit de collectie van Galerie Beeldkracht.

zie: Informatie over de Nationale Kunst Koop regeling.
Kunstbemiddeling bij kunst in opdracht
  
Het laten maken van een kunstwerk/meerdere kunstwerken in opdracht is ook een optie. Galerie Beeldkracht begeleidt dan het totale proces. Van ontwerp tot aflevering. Voordeel is dat het kunstwerk voor u 'op maat' wordt gemaakt. De kunstwerken worden voor u in dit geval passend gemaakt voor uw ruimte en interieur.†Galerie Beeldkracht werkt samen met een groot aantal professionele kunstenaars met een goede staat van dienst op dit gebied. De galerie zorgt er voor dat het kunstwerk naar tevredenheid aan u wordt geleverd.

zie: Informatie over het laten maken van een kunstwerk in opdracht
'Kunst op zicht' regeling Galerie Beeldkracht
  
Voor een nader af te spreken - korte periode - kunt u een kunstwerk op proef in huis hebben. Dit noemen we de 'kunst op zicht regeling van Galerie Beeldkracht'.†U heeft dan de tijd om aan het kunstwerk te wennen en definitief te bepalen of u het inderdaad zo mooi vindt dat u het aan wilt schaffen. Dit is onder voorbehoud mogelijk voor alle kunstwerken in de kunstcollectie van Galerie Beeldkracht.
Kunst lenen bij Galerie Beeldkracht
  
Net als bij de diverse SBK kunstuitlenen, artotheken en CBK kunstuitleencentra kunt u via Galerie Beeldkracht kunst lenen. Bijzonder is dat de kunstuitleen van Galerie Beeldkracht vooral over veel originele schilderijen beschikt. Dus schilderijen, waarvan er maar ťťn gemaakt is op doek/linnen i.p.v. kunstwerken/grafiek (in oplage) achter glas. Er bestaan voor bedrijven en particulieren verschillende vormen van kunstuitleen, met de mogelijkheid om de geleende kunst later aan te schaffen.

zie: Algemene informatie over het lenen van kunst bij Galerie Beeldkracht.
zie: Kunstuitleen voor particulieren en kunstuitleen voor bedrijven.
zie: Kunstenaars Kunstuitleen Galerie Beeldkracht
Lijstenmakerij voor schilderijen
  
Bij Galerie Beeldkracht kunt u schilderijen laten inlijsten. Galerie Beeldkracht geeft u goed advies welk lijsttype bij uw schilderij past. Uiteraard lijsten wij ook uw tekeningen ,etsen, zeefdrukken, litho's en foto's in. Er is keuze uit meer dan 1000 sierlijst en baklijst profielen.

zie: Beeldkracht Art & Framing
Kunst in bedrijf - Galerie Beeldkracht

Galerie Beeldkracht heeft vele bedrijven in Noord-Nederland ingericht met beeldende kunst of advies gegeven bij de inrichting van bedrijfsruimten met beeldende kunst. O.a. onderstaande bedrijven†hebben bij Galerie Beeldkracht kunstwerken geleend, aangeschaft (ook als relatiegeschenk) of in opdracht laten maken:
 
* Maas & Buwalda Advocaten, Veendam
*
Stichting Ronald McDonaldhuis, Groningen
*
Hollestelle B.V., Groningen
*
H.D.G. groep, directiekantoor, Oude Pekela
*
Wolters Noordhoff, hoofdkantoor en distributiecentrum, Groningen
*
Centrale Archief Selectiedienst (C.A.S.), Winschoten (Overheid)
*
Geveke BV, directiekantoren, Haren en Eelde (Gr)
*
Teijin Twaron, Delfzijl
*
C.T.P. Project Invest S.R.O., Humpolec ,TjechiŽ
* Dijk Vastgoed (makelaardij, verzekeringen, Regiobank -onderdeel van SNS Reaal-), Scheemda
*
Rabobank De Dollard (filialen Scheemda, Midwolda, Zuidbroek en Beerta)
*
Aczon Druk BV, Winschoten
*
Frisse Wind Evenementen, Terschelling
*
B & S International (a business-to-business trading company), Delfzijl
*
Kappa Graphic Board, Hoogezand
*
Driever's Dale, Winschoten
*
Scheemda Vleeswarenfabriek BV, Scheemda
*
Geoplus B.V., Scheemda
*
Kikkoman B.V., Hoogezand Sappemeer
*
Scheper Ziekenhuis, Kliniek Oogheelkunde, Emmen
*
Ankerbeer BV, Kolham
*
Hebu BV, Groningen
*
Eexter Basisschool, Scheemda
*
Gemeente Scheemda/Gemeentehuis, Gemeente Scheemda
* Arnicon BV, Capelle a/d IJssel (filiaal Appingedam)
* Notariskantoor Groen, Scheemda
*
Moco Betonmortelcentrale, Veendam
* Pors accountants, Emmen, Ter Apel, Veendam (filiaal Ter Apel)
* Rijksuniversiteit Groningen (RuG), Groningen
* Rabobank Zuid en Oost Groningen, Stadskanaal

Op zoek naar een origineel kunstzinnig cadeau?

Bij Galerie Beeldkracht kunt u uitstekend terecht voor een mooi origineel cadeau, voor elke gelegenheid. U heeft keuze uit sieraden, keramiek, etsen, glaskunst, zeefdrukken, kunstboeken of een voor u speciaal op maat gemaakte kunstcadeaubon. Raadpleeg voor meer informatie de pagina 'Kunstgeschenk' op deze website of bel telefoonnummer 0597-591068 voor informatie tijdens openingstijden van woensdag t/m zaterdag van 10-18 uur of zondag van 12-17 uur. Mailen kan ook naar galerie@beeldkracht.com.
 

Art & Wellness - Klassieke massage

Galeriehoudster Gaby Kletter is tevens opgeleid als fysiotherapeute en massagetherapeute. In de sfeervolle ambiance van de galerie kunt u een klassieke massage behandeling ondergaan bij klachten van bijvoorbeeld nek, schouders en rug of ter algehele ontspanning. Behandeling vindt plaats op afspraak. Hier vindt u meer informatie.
 
Hoofdmenu website Galerie Beeldkracht

Homepage  Galerie  Agenda  Kunstcollectie  Contact  Diensten & Service  Dashboard  Site navigatie  Links  Link exchange

Beeldhouwkunst  Grafiek  Schilderkunst  - Abstracte kunst  Figuratieve kunst  Realisme - Kunstenaars A-Z  Kunstuitleen

Nieuw  Nationale Kunst Koop regeling  Kunstbeurzen  Lijstenmakerij  Trefwoordenregister  - Beeldkrachtgalerie.de
  
 Galerie Beeldkracht  Torenstraat 6-8  9679 BP Scheemda   T 0597-591068   E galerie@beeldkracht.com  Openingstijden
 
 

 
Naar het begin van deze pagina/Back to top
Pagina update: 01-02-2015

© Galerie Beeldkracht, Scheemda 2015

Ons Privacy Beleid

- einde pagina -