Ga naar Galerie Beeldkracht, Groningen
Enter here the English Gallery page
Klicken Sie hier für die deutsche Galerie Seite
Start Galerie Beeldkracht

Galerie Beeldkracht is een galerie voor hedendaagse kunst en sinds 1996 gevestigd in de provincie Groningen.

Ga naar de faxcebookpagina van Galerie Beeldkracht voor het laatste nieuws
TERUG HOME-NL GALERIE KUNSTENAARS AGENDA SERVICE CONTACT DASHBOARD LINKS

Begin hier Top pagina Terug Hoofdmenu Volgende
Welkom bij Galerie Beeldkracht

Sinds 1996 exposeert en verkoopt Galerie Beeldkracht hedendaagse abstracte, figuratieve en realistische kunst van gevestigde kunstenaars en van opkomend talent. De galerie is internationaal georiënteerd, exposeert een permanente collectie, organiseert wisselende exposities en neemt jaarlijks een aantal keer deel aan Nederlandse en buitenlandse kunstbeurzen. Galerie Beeldkracht heeft een kunstkoopregeling. 
 
Deze pagina is bedoeld als eerste kennismaking met onze galerie en deze omvangrijke website. Galerie Beeldkracht beschikt tevens over een eigen lijstenmakerij en een kunstuitleen voor particulieren en bedrijven. U zult weldra zien, Galerie Beeldkracht is veel groter dan je vanaf de buitenzijde verwacht en de breedte en kwaliteit van onze kunstcollectie zullen wellicht ook uw aandacht veroveren...
 
Welnu, u bent bij ons altijd van harte welkom!


Gaby en Sander Kletter
 
galeriehouders - Galerie Beeldkracht

Follow artbeeldkracht on Twitter

Rechts Galerie Beeldkracht, links het pittoreske klokkentorentje van Scheemda

Galerie Beeldkracht is sinds 1996 gevestigd aan de Torenstraat in het rustige Groningse dorp Scheemda. Op de foto ziet u de buitengevel van de galerie in de voor de galerie typerende zonnige huiskleuren oker en geel.

Lid Nederlandse Galerie Associatie

Vorige Top pagina Terug Hoofdmenu Volgende

Bekende en succesvolle kunstenaars

Eén vaste kunstenaar uit onze collectie is Michael Parkes (zie de afbeelding van de litho links). Hij geniet internationale bekendheid, verworven vanwege zijn meerkleurenlitho's en olieverfschilderijen. Hij werkt in een stijl, die doet denken aan de Jugendstil van de Weense school en zijn werk wordt ook wel gerekend tot de stijl van het Magisch Realisme. Galerie Beeldkracht werkt met een groot aantal nationaal en internationaal gerenommeerde kunstenaars samen, waaronder de Nederlandse kunstenaars Ad Arma, Nico Vrielink. Bekende kunstenaars in de collectie van Galerie beeldkracht zijn verder o.a.: Noud Adams, Jan van 't Hoff, Sjer Jacobs, Magda Luttikhuizen en Iurie Matei. De galerie heeft ook oog voor kwalitatief goede - op het moment (nog) relatief onbekende kunstenaars. U kunt daarover lezen op de Kunstenaars Introductie pagina. U kunt ook ons Overzicht van kunstenaars raadplegen.


 
 
 
Schilderijen, beelden, grafiekbladen en keramiek

Schilderijen, keramiek, sieraden, etsen, litho's en zeefdrukken, sculpturen van hout, ijzer, brons, gesmolten en gekleurd glas, behoren tot de breed gevarieerde en grote kunstcollectie van Galerie Beeldkracht. Om wegwijs te worden in de collectie kunt u het best de Galerie Dashboard pagina raadplegen. Hierin vindt u links naar informatieve overzichts pagina's op onze website. U vindt er bijvoorbeeld een pagina met Abstracte kunst, Figuratieve kunst, Galerie met realistische schilderijen en beelden, Schilderijen verkoop, Bronzen beelden en beelden van glas en een aparte Grafiek startpagina.

 
Als u nog niet eerder op de website bent geweest is het nuttig om een bezoekje te brengen aan onze Site Navigatie pagina.
Vorige Top pagina Terug Hoofdmenu Volgende

Kunstbeurzen & Exposities
 
Galerie Beeldkracht neemt sinds 2005 met grote regelmaat deel aan kunstbeurzen, zowel Nederlandse als internationale, zoals Lineart in Gent, Berliner Liste in Berlijn. Primavera in Rotterdam en de Open Art Fair in Utrecht. In onze galerie, waar regelmatig een nieuwe expositie te zien is, exposeren we tevens permanent grafiek, schilderijen en sculpturen van Nederlandse en buitenlandse kunstenaars uit onze vaste collectie. In 2007 vierden we ons jubileum tijdens de 100ste expositie. Uitgebreidere informatie over de kunstbeurzen, waaraan wij deelnemen, vindt u op onze Kunstbeurzen introductie pagina. Voor komende exposities en beurzen raadpleegt u de Expositie Agenda.

 
Sociale Media

Galerie Beeldkracht is ook actief op de sociale media. Volg ons via twitter en bekijk het actuele nieuws op onze facebookpagina. Waardeert u onze galerie en kunst, klik dan op de like button!

Vorige Top pagina Terug Hoofdmenu Volgende

Kunstverkoop & Service

Galerie Beeldkracht verkoopt hedendaagse kunst, van Realisme en figuratieve kunst tot abstracte kunst. Naast het verkopen van kunst biedt de galerie andere diensten en services, zoals kunstuitleen voor particulieren en bedrijven, advies bij collectievorming, lijstenmakerij gespecialiseerd in schilderijlijsten, kunst op zicht, kunstbemiddeling bij kunst in opdracht en een kunstkoopregeling. U vindt onze diensten en services overzichtelijk opgesomd op de Servicepagina van Galerie Beeldkracht.
 
 
 
Kunstuitleen

Galerie Beeldkracht bestaat uit 10 ruimtes, verdeeld over 2 etages. In één daarvan is de lijstenmakerij gevestigd en in een andere de kunstuitleen. U kunt bij Galerie Beeldkracht schilderijen, zeefdrukken en andere kunstwerken lenen van bekende Nederlandse kunstenaars zoals Marcel Schellekens, Magda Luttikhuizen, Hans Dolieslager en Sjer Jacobs, naast schilderijen van de Groningse landschapschilder Geert Schreuder. Natuurlijk is er ook werk van vele andere bekende en minder bekende beelden kunstenaars. Zie voor informatie de Introductiepagina Kunst lenen bij Galerie Beeldkracht. Of bekijk de pagina's Kunst lenen voor particulieren, Kunstuitleen voor bedrijven en Kunstenaars met schilderijen, tekeningen of grafiekbladen in onze kunstuitleen.

Vorige Top pagina Terug Hoofdmenu Volgende
De succesformule van Galerie Beeldkracht
 

Liefde voor kunst + Kwaliteit + Service + Vakkennis + Diversiteit 

=

 Galerie Beeldkracht

 
Met veel liefde en energie wordt de kunstcollectie van Galerie Beeldkracht beheerd. De collectie hedendaagse beeldende kunst varieert van monumentaal abstracte kunst tot realistische fijnschilderkunst. De keuze in kunstgenres en -stijlen is uniek vanwege haar breedte. Galerie Beeldkracht vertegenwoordigt internationaal, nationaal en regionaal bekende kunstenaars, naast aanstormend talent. Het sleutelwoord met betrekking tot de collectie is kwaliteit. Lees meer over het begrip kwaliteit op de galeriepagina van onze website.

Galerie Beeldkracht is een landelijk actieve kunstgalerie en toont haar bezoekers ruime keuze in schilderijen in olieverf en acrylverf, mixed media kunst, sculpturen van brons, -glas en -steen, zeefdrukken, etsen, grafiekbladen in andere grafische technieken, sieraden en keramiek. Overweldigend misschien, maar de galeriehouders geven u graag advies. Bij de eigen
professionele lijstenmakerij kan men schilderijen, grafiek en tekeningen laten inlijsten, ophangsystemen voor schilderijen, diverse soorten lijstglas en passe-partouts aanschaffen. Ware liefde voor beeldende kunst, uitstekende vakkennis op het gebied van kunstgeschiedenis en de hedendaagse kunst én boven alles klantvriendelijk denken, kenmerkt de galerie. Servicegericht handelen en circa dertig jaar ervaring in de professionele kunstwereld van de enthousiaste galeriehouders Gaby en Sander Kletter staan er garant voor dat Galerie Beeldkracht u veel te bieden heeft! Als u de galerie bezoekt, dan zult u bovendien ervaren dat ook het voor velen nog onbekende Groningen in de omgeving van de galerie verrassend mooi is...
 
Vorige Top pagina Terug Hoofdmenu Volgende

 
! ! !
Het aanbod op de website geeft slechts gedeeltelijk het actuele aanbod in de galerie weer ! ! !
 
! ! !
Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend ! ! !
 

Vorige Terug Top pagina
 
Hoofdmenu website Galerie Beeldkracht

Homepage  Galerie  Agenda  Kunstcollectie  Contact  Diensten & Service  Dashboard  Site navigatie  Links  Link exchange

Beeldhouwkunst  Grafiek  Schilderkunst  - Abstracte kunst  Figuratieve kunst  Realisme - Kunstenaars A-Z  Kunstuitleen

Nieuw  Nationale Kunst Koop regeling  Kunstbeurzen  Lijstenmakerij  Trefwoordenregister  - Beeldkrachtgalerie.de
  
 Galerie Beeldkracht  Torenstraat 6-8  9679 BP Scheemda   T 0597-591068   E galerie@beeldkracht.com  Openingstijden
 
 

 
Naar het begin van deze pagina/Back to top
Pagina update: 24-10-15

© Galerie Beeldkracht, Scheemda 2015

Ons Privacy Beleid

- einde pagina -


News Directory organized by subject, including Galleries.